Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Boet" by Kenneth Oppel ~ Book PDF Kindle ePub Free

Boet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Boet
  • Author : Kenneth Oppel
  • Release Date : January 01, 2015
  • Genre: Horror, Monsters & Ghosts,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 6555 KB

Description

Det enda Steve vill Ă€r att rĂ€dda sin sjuka lillebror och allt han behöver göra Ă€r att sĂ€ga ”Ja”. Med Boet skriver KENNETH OPPEL in sig bredvid de största samtida författarna inom spĂ€nnings- och skrĂ€ckgenren. Boet Ă€r pĂ„ samma gĂ„ng en oförglömlig och mardrömslik berĂ€ttelse som för tankarna till sĂ„vĂ€l Neil Gaimans Coraline och Stephen Kings Stand by me. Den prisbelönta illustratören JON KLASSEN stĂ„r för de olycksbĂ„dande bilderna.

”Det kĂ€ndes som om de tittade pĂ„ mig … vĂ€ntade … att de visste vem jag var. Den första gĂ„ngen de kom i mina drömmar var den tionde natten efter att bebisen föddes. ”

För de flesta barn innebÀr sommaren sol, bad, lek och en massa ledighet, men för Steve Àr det bara ytterligare en tid av oro. Oro för hans nyfödda och sjuka lillebror som kÀmpar för sitt liv, oro för att hans förÀldrar inte ska orka med och till och med oro över det stora getingboet som hÀnger i trÀdet utanför sovrumsfönstret.

NĂ€r en mystisk ”Ă€ngel” börjar dyka upp i hans drömmar och erbjuder sig att ”fixa” hans lillebror kĂ€nner sig Steve bönhörd. Allt han behöver sĂ€ga Ă€r ”Ja”, men ”Ja” kan vara ett farligt ord. Och nĂ€r man har sagt det, kan man dĂ„ Ă„ngra sig och ta tillbaka det? Isande slukarlĂ€sning om den största fasan av dem alla; att förlora den man Ă€lskar.


Ebook Download "Boet" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "(Download) "Boet" by Kenneth Oppel ~ Book PDF Kindle ePub Free"